CreAtelier D8
Uw recensies

 
 
 
 
 
Uw bericht wordt openbaar gepubliceerd op Internet.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
7 berichten.
kittie kittie
Ik ben al weer een poosje op maandagmiddag onder leiding van Cor aan het kijken of ik mijn creatieve talenten kan aanboren. En tot mijn verbazing kan een mens meer dan zij dacht. Je gaat aan de slag met verschillende technieken en als het kunstwerk af is ziet er echt wel aardig uit. Bovendien je leert echt veel, Cor heeft veel geduld en geeft je handvatten als het even tegen zit. Daarnaast Zijn er meer mensen die samen met jou op die middag aan het werk zijn en ook hun best doen op hun kunstwerk. Het is gezellig, we drinken gezamenlijk uitgebreid koffe, en zijn productief bezig en uiteindelijk ben je trots op je kunstwerk.
De zorgboerderij De zorgboerderij
Om onze vrijwilligers te bedanken hebben wij Cor geraadpleegd voor een workshop. Cor heeft ons verschillende workshops voorgesteld, hierdoor hadden wij een groot aanbod om uit te kiezen. Het was voor ons zeer fijn, dat hij bij ons op locatie de workshop heeft gegeven. Wij waren met een grote groep, maar dit was geen probleem. Door de verschillende kleuren aan materiaal, kon iedereen zelf kiezen hoe hun glazen ster eruit kwam te zien. Het was een zeer interessante workshop en iedereen heeft er van genoten!
Lieuwe Lieuwe
Laatst heb ik een workshop schilderen gevolgd bij Cor, in zijn atelier. De opdracht was het maken van een landschap met rotsen, water en lucht. Stap voor stap kreeg ik instructies over de lagen die ik kon aanbrengen, wat er toe heeft bijgedragen dat ik erg tevreden was met het eindresultaat. Het atelier is een mooie lichte plek om te werken en is voorzien van alle nodige materialen. Cor is een heel aimabel en rustig persoon en weet als docent een prettige werksfeer te creëren.
Rik Rik
ik zit ook al een tijde bij Cor in Maarheeze. Het is echt super leuk je kan er van alles maken wat je maar wil, ik denk ook dat ik er nog lang zal blijven. Cor is ook heel lief en grappig maar als er gewerkt moet worden kan hij een heel klein beetje mopperen. maar het is en blijft leuk als het je leuk lijkt kom een keer kijken.
Vrijwilligers Zonnebloem Heeze-Leende Vrijwilligers Zonnebloem Heeze-Leende
Op 9 juni zijn we, de vrijwilligers van de Zonnebloem in Heeze en Sterksel, vanaf Dorpshuis Valentijn in Sterksel onder een heerlijk zonnetje per fiets vertrokken voor een workshop bij CreAtelier D8 in Maarheeze. Daar werden we door onze docent, Cor van Bommel, hartelijk ontvangen in zijn sfeervolle ruimte in de voormalige Sint Jozefschool. Niet alleen de koffie en thee stonden klaar, maar ook de spulletjes die we nodig hadden voor onze schilders workshop. Vervolgens werd een schilderij met bergen, water en dennenbomen onthuld. Dit was het voorbeeld voor onze schilderles. Onder begeleiding door Cor en met het meegebrachte enthousiasme gingen we aan de slag. Cor kan leuk en interessant kennis overbrengen. Je steekt er echt iets van op. Er werd uiterst geconcentreerd gewerkt. Terwijl we bezig waren kon je een speld horen vallen. Niet alleen bij het begin, maar ook toen we met een schilderij onder de arm vertrokken, was iedereen enthousiast over deze zeer geslaagde workshop. Cor, namens de vrijwilligers van de Zonnebloem in Heeze en Sterksel: super bedankt voor deze gezellige en inspirerende middag.
Jony Jony
Hallo, ik zit al een paar maanden bij Cor in Maarheeze. Het is leuk omdat je allemaal dingen doet die je thuis niet zo snel kan doen.( mozaïek en schilderen en nog veel meer leuks.)kom ook een keertje kijken als je dit ook leuk vind, en als je niet mag dan smeek je maar aan je ouders!!!
Lyan Lyan
Ik kom al een paar jaar bij Atelier D8, en waarschijnlijk blijf ik ook nog wel een tijd komen. Cor, de eigenaar van het atelier, heeft een groot aanbod. Hij heeft een talent voor het praktische, en ieder project is bespreekbaar. Ik heb zelf een tafelblad gemozaiekt, en een schilderij gemaakt dat ik nooit af had kunnen maken in mijn eentje. Er is altijd tijd voor een kopje koffie of thee met een koekje, en het atelier heeft een prettige en rustige sfeer. Ik zou het zeker aanraden voor iedereen die een project in gedachten heeft, of die gewoon graag in alle rust creatief bezig wil zijn.