CreAtelier D8
Aanbod van CreatelierD8  

Open Atelier

Tijdens het “Open Atelier” krijg je de ruimte om zelf een activiteit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan.Ook kun je voor 2 werkvormen kiezen. Bijvoorbeeld: het eerste gedeelte (voor de pauze) werk je met de pottenbakkersschijf en het tweede gedeelte ga je verder aan je mozaïekwerkstuk. Heb je een werkstuk af, dan kun je doorgaan met dezelfde discipline of voor iets anders kiezen.

Uitgenodigd worden:

  • Jongeren
  • Volwassenen
  • Ouderen

Laat je creativiteit spreken.

Begeleiding

Het is mogelijk om een of meerdere dagdelen gebruik te maken van de door CreAtelier D8 aangeboden begeleiding. Hiervoor zijn dagdelen beschikbaar waar je je voor kunt aanmelden. Er kan met een zorgovereenkomst gewerkt worden (PGB) maar ook op particuliere basis. Veel ervaring is aanwezig m.b.t. Hoogbegaafde Drop-Outs. Bij CreAtelier D8 is het mogelijk om in contact te komen met gelijkgestemden. Ook is er ervaring met NAH deelnemers (Niet Aangeboren Hersenletsel). Naast de hierboven genoemde doelgroepen zijn andere doelgroepen zoals bijvoorbeeld jongeren of 55 + ook zeer welkom.

Uitgenodigd worden:

  • Jongeren en volwassenen met een begeleidingsvraag

Gun jezelf een begeleiding van eigen creativiteit (evt. samen met anderen)

Workshops

Het is mogelijk om een workshop aan te vragen.

  • Jongeren en volwassenen
  • Creatieve invulling van een (kinder)feestje

Geef aan je samenzijn een creatieve dimensie.

———————————————————————————————————————-

Createlier D8 heeft een eigen creatieve begeleidingsaanbod. Daarnaast heeft  Createlier D8 de samenwerking gezocht met andere Professionals.

Onderwijsbeleiding

CreAtelier D8 is een samenwerking aangegaan met TalentaanZ. Hierdoor is het  mogelijk om naast creatieve begeleiding ook begeleiding te organiseren mbt onderwijs. Dit voor leerlingen die begaafd tot hoogbegaafd zijn. Deze onderwijsbegeleiding staat mede in het teken van het ontdekken van leervormen die het beste aansluiten bij jouw eigenheid. Er wordt gekeken naar de leervaardigheden waarover je beschikt en daarnaast naar welke ontwikkeld kunnen worden.

Samenwerkende partner mbt Onderwijsbegeleiding: TalentaanZ van Manja Geijsel
Website: http://www.talentaanz.nl.